Fermín, celebrant el gol que va marcar al Santiago Bernabéu, que posava en avantatge el Barça (Reuters)
Barça

La proposta millorada de Nike que podria fer quadrar els comptes del Barça

El Barça i la firma nord-americana acosten postures i el club veu més a prop l'esperat retorn a la norma 1x1

Redacció Esport3Actualitzat

En el món de l'esport tot és susceptible de canviar i, pel que fa al Barça, no és una excepció. Les postures entre Nike i el Barça semblaven gairebé trencades al mes de març, però la situació ha canviat radicalment. Tant, que hi ha bones sensacions d'arribar ben aviat a un acord de renovació del contracte. Per arribar a aquest punt, la multinacional nord-americana ha incrementat significativament la seva proposta. 

L'última oferta de Nike seria, segons detalla el diari Sport, de 10 anys a raó de més de 100 milions d'euros per temporada, i inclouria un bonus de 100 milions d'euros més en el moment de la signatura. Aquesta proposta, equiparable en molts aspectes a la que havia proposat Puma com a alternativa, permetria al Barça quadrar els comptes de tal manera que LaLiga retirés la restricció de fitxatges que ha imposat al club. 

De fet, el club ja hauria mantingut una reunió amb la patronal. La percepció és que el Barça recuperarà la facultat de fitxar sota la norma de l'1x1, és a dir que per cada euro que ingressi de traspàs pugui gastar un euro en concepte de fitxatge. O, dit d'una altra manera, que el Barça es podria tornar a plantejar grans fitxatges. I aquí és on els rumors d'una possible arribada de Bernardo Silva són més versemblants, i un canvi d'opinió de Xavi, que demana reforços per quedar-se, també.  

Anar al contingut